Wij zoeken nieuw talent

Want je kan nooit genoeg talent in huis hebben! Daarom nodigen we je graag uit om eens te praten over jouw toekomst bij Copper Real Estate. Denk jij een geslaagde aanvulling te zijn op ons dynamische en gepassioneerde team? Aarzel dan niet om van je te laten horen.

Solliciteer vandaag nog... en wie weet zit jij binnenkort mee rond onze tafel.

 

Waarom Copper Real Estate?

Uiteraard omdat je leuke, nieuwe collega's krijgt. Je komt terecht in een gemotiveerd en professioneel team vastgoedspecialisten en dossierbeheerders die de lokale markt door en door kennen.

Omarm je net zoals ons een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling en een kritische geest centraal staan? Wie weet ben jij dan de kandidaat die we zoeken. We bieden je alle vrijheid om je loopbaan zelf in handen te nemen. Je krijgt bovendien toegang tot een gevarieerd opleidingsaanbod zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedwereld.

Want... een huis kopen of verkopen is een speciale gebeurtenis. Het is de start van een nieuw hoofdstuk dat je leven ingrijpend verandert. Copper Real Estate doet er alles aan om klanten te begeleiden en ondersteunen bij de (ver)koop of (ver)huur van hun woning en het beheer van hun gebouw. Zo kunnen zij in alle rust beginnen schrijven aan dit nieuwe hoofdstuk.

 

Onze vacatures 

              

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons