Op zoek naar een syndicus?

Zoek niet verder! Bij Copper Real Estate ben je aan het juiste adres. Een goede syndicus neemt heel wat taken op zich. Hij of zij staat onder andere in voor het goede beheer en onderhoud van je gebouw, organiseert een algemene vergadering en houdt de boekhouding bij.

Het is een complexe job die heel wat administratieve en financiële kennis en competenties vereist. Een kolfje naar de hand van Copper. Dankzij onze jarenlange ervaring in vermogen, risicobeheer en vastgoed kan je rekenen op de deskundigheid en professionaliteit van ons ervaren team van beheerders. Zij beheren en onderhouden niet enkel je gebouw in jouw naam en die van alle mede-eigenaars. Ze bekijken ook samen met jou  de mogelijkheden om het gebouw op te waarderen.

Wat je mag verwachten van ons

  • Technisch, financieel en administratief beheer van je gebouw door een professionele syndicus.
  • Een persoonlijke aanpak met regelmatige bezoeken ter plaatse.
  • Dagelijkse permanentie op kantoor.
  • 24/7 bijstand bij dringende interventies.
  • Deskundig advies van ons vastgoedteam en onze onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

Hoeveel betaal je?

De beheerkost voor grotere gebouwen is onder andere afhankelijk van de ligging, het aantal appartementen en het aantal autostaanplaatsen. Bij nieuwbouwappartementen zijn de voorlopige en definitieve oplevering inbegrepen in een forfait. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij de eindafrekening.

Wens je een meer gedetailleerde prijs? 

Werkt u al samen met onze syndicus?

Via onze gebruiksvriendelijke software volg je eenvoudig de gang van zaken in jouw gebouw op.

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons