Eigenaar van een appartement? Hoog tijd om Copper syndicus te leren kennen. naar nieuws overzicht

26 Juni 2020

Als eigenaar van een appartement hoor je ongetwijfeld wel eens spreken over de syndicus of ‘de syndic’. Maar, wie is dat?

Kort samengevat staat de syndicus in voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen in je gebouw. Hij of zij voert uit wat de vereniging van mede-eigenaars (VME) beslist. In kleinere gebouwen kan dat één van je buren zijn. Maar, vaak is het een goed idee om een professionele syndicus aan te stellen. Het beheer en onderhoud van een gebouw is immers een complexe job die heel wat administratieve kennis en competenties vereist.

Een professionele syndicus is onafhankelijk. Dat maakt hem of haar de ideale bemiddelaar wanneer er onenigheid is of een geschil tussen de appartementseigenaars. Bovendien volgt een
goed opgeleide, professionele beheerder alle dossiers op
met kennis van zaken.

Ervaring van professionele beheerders

En dat is exact wat Copper doet. Hier staat een gepassioneerd en ervaren team van professionele beheerders voor je klaar, actief in de regio Brussel en Vlaams-Brabant. Onze klanten kennen ons voor onze persoonlijke aanpak.

Wat mag je nog van ons verwachten?

  • Administratief beheer, zoals algemene vergaderingen organiseren en verslagen opmaken, contracten met leveranciers opstellen en officiële documenten afleveren;
  • Financieel beheer, in de eerste plaats de boekhouding;
  • Technisch beheer, gaande van de onderhoudscontracten voor de technische gemene installaties tot het coördineren van allerlei technische interventies;
  • Dagelijkse permanentie op kantoor en 24/7 bijstand bij dringende interventies.
  • Deskundig advies van onze professionele beheerders.

Meer dan een syndicus

Copper Syndicus gaat een stap verder dan andere syndici. We maken namelijk deel uit van Copper Financial Management. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gegroeid tot specialisten in vermogen, risicobeheer, vastgoed, pensioen en nalatenschap. Zo beheren we niet enkel je gebouw. We bekijken ook samen met jou de mogelijkheden om het op te waarderen. Besluit je ooit om te verkopen? Dan realiseer je een extra meerwaarde.

We vinden het bovendien belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws en wijzigingen in de wetgeving. Volg ons online en op sociale media voor de laatste updates:

         

         

 

 

 

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons