Copper Syndic achter de schermen: ontdek onze nieuwe legal manager. naar nieuws overzicht

23 Februari 2021

Bij Copper staan we niet stil...

Om de kwalitatief hoogstaande dienstverlening waarvoor we bekend staan, te blijven aanbieden, zetten we bij Copper voortdurend in op doorgedreven specialisatie. Dit binnen onze verschillende afdelingen. We doen dit door het aanwerven van medewerkers, één voor één expert binnen hun vakgebied. Mensen die het klappen van de zweep kennen en al jaren met hun beide voeten in de praktijk staan.

Ook binnen onze syndicusafdeling zet de specialisatie zich verder door. Voortaan helpt ons syndicusteam u niet alleen meer met het financieel, (verzekerings)technisch en administratief beheer van jullie mede-eigendom, maar ook met het juridisch beheer. Door het aanwerven van onze nieuwe medewerker is nu ook de juridische dienst van Copper  geboren. We presenteren u daarom graag onze nieuwe aanwinst.

Copper presents Peter Leyseele: Uw nieuwe juridisch deskundige en adviseur in appartementsrecht 

Peter LEYSEELE staat als legal manager aan het hoofd van het juridisch departement binnen de Copper syndicusafdeling.

Met zijn jarenlange ervaring binnen de appartementsmede-eigendom en het appartementsrecht,  stond hij jarenlang o.m. advocaten en notarissen bij en door zijn erkenning door het  Ministerie van Justitie als beëdigd gerechtsdeskundige deden ook vele vrederechters beroep op zijn expertise.

Hij is de geschikte persoon om onze vme’s/om onze mede-eigenaars met raad en daad bij te staan bij geschillen binnen de mede-eigendom alsook bij gerechtelijke en buitengerechtelijke procedures.

Zijn bijkomende opleiding tot bemiddelaar in burgerlijke en commerciële zaken, komt daarbij zeer goed van pas. Peter opteert er in eerste instantie immers voor om conflicten door middel van bemiddeling en minnelijke schikking opgelost te krijgen.

Voor welke zaken kunt u bij onze juridische dienst terecht?

  • Voor het opstarten en opvolgen van invorderingsdossiers (achterstallige eigenaars);
  • In opvolging van bouwkundige gebreken, bijvoorbeeld geschillen die kaderen binnen de 10-jarige aansprakelijkheid, enzovoort.
  • Voor het (mee) opvolgen van de opleveringen m.b.t. gemeenschappelijke delen.
  • Bij het ontwarren van juridische knopen die hun oorsprong vinden binnen de statuten van het gebouw (bijvoorbeeld een discussie m.b.t. de aandelen, onrechtmatig opgenomen bedingen, enzovoort).
  • Voor het leveren van bijstand en advies tijdens gerechtsexpertises.
  • Bij het door middel van bemiddeling proberen minnelijk te regelen van een conflict tussen partijen. Bijvoorbeeld een conflict tussen de VME en een huurder, tussen de VME en een aannemer, enzovoort.

VME-geschil? Onze legal manager maakt het verschil!

Contacteer ons

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons