Nieuws

FAQ: covid-maatregelen voor algemene vergaderingen

18 Maart 2021

Hoe worden algemene vergaderingen gehouden in coronatijden? Wat zijn de toegelaten versoepelingen? Onze juridische dienst heeft een FAQ opgesteld met de belangrijkste antwoorden op uw vragen.

Lees meer

Copper Syndic Hot News: KB coronawet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

09 Maart 2021

Corona-update: Het nieuwe koninklijke besluit omtrent de verlenging van de maatregelen werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Lees meer

Copper Syndic achter de schermen: ontdek onze nieuwe legal manager.

23 Februari 2021

Voortaan helpt ons syndicusteam u niet alleen meer met het financieel, (verzekerings)technisch en administratief beheer van jullie mede-eigendom, maar ook met het juridisch beheer. Door het aanwerven van onze nieuwe medewerker is nu ook de juridische dienst van Copper geboren. Wilt u weten wie onze nieuwe aanwinst achter dit departement is?

Lees meer

Verlenging versoepelde maatregelen voor het organiseren van algemene vergaderingen.

19 Februari 2021

Verlenging van de versoepelde maatregelen: niet dringende schriftelijke vergaderingen worden voorlopig uitgesteld.

Lees meer

Veiligheidsmaatregelen op kantoor, tijdens plaatsbezoeken en algemene vergaderingen

01 December 2020

Onlangs besliste het Overlegcomité over de coronamaatregelen tot zeker 15 januari. Door de heropflakkering van Covid-19 moeten we extra voorzichtig en behoedzaam blijven. Om het overzicht te bewaren zetten we de geldende maatregelen nog eens op een rij.

Lees meer

Coronavirus: de impact van de lockdown op het leven van mede-eigenaars

01 Juli 2020

Hoe bewaar je afstand je dierbaren en professionele relaties? En wat met onze algemene vergaderingen? De veiligheidsmaatregelen in verband met corona hadden een grote impact op onze mede-eigenaars en beheerders. Hoe houd je je aan deze richtlijnen? Vanaf wanneer kunnen we algemene vergaderingen opnieuw organiseren?

Lees meer

Eigenaar van een appartement? Hoog tijd om Copper syndicus te leren kennen.

26 Juni 2020

Als eigenaar van een appartement hoor je ongetwijfeld wel eens spreken over de syndicus of ‘de syndic’. Maar, wie is dat? Laten we ons even voorstellen. Bij Copper Syndicus staat een gepassioneerd en ervaren team van professionele beheerders voor je klaar. Onze klanten kennen ons voor onze persoonlijke aanpak. Wat mag je nog van ons verwachten?

Lees meer

Afspraken en plaatsbezoeken zijn opnieuw mogelijk

11 Mei 2020

Goed nieuws! Onze deuren zijn opnieuw geopend voor afspraken en plaatsbezoeken. Voorlopig enkel op afspraak. Uiteraard nemen we daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen. Jouw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers blijven prioritair.

Lees meer

Hoe bereid je je woning voor op verkoop?

24 April 2020

Huizenjagers op zoek naar een nieuwe thuis scannen door een enorm aanbod en klikken alleen op woningen die hen verleiden. Daarom geven we jou enkele handige tips & tricks waarmee je jouw appartement aantrekkelijker en vlotter verkoopbaar maakt. Met een paar kleine aanpassingen kan je al een groot verschil maken.

Lees meer

Een woning aankopen in coronatijden: wat kan en wat niet?

21 April 2020

Een woning (ver)kopen, daar komt heel wat bij kijken. Als vastgoedmakelaar staan we je daarin bij, ook nu het coronavirus de hele sector op zijn kop zet. De maatregelen om het virus in te dijken – die voorlopig gelden tot 3 mei – zorgen voor heel wat vragen en onduidelijkheid. We zetten de belangrijkste vragen en antwoorden voor jou op een rij.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons