Nieuws

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar

18 Maart 2020

 

Beste klanten, Zoals jullie allemaal weten, moeten we met zijn allen de juiste maatregelen treffen om de verspreiding van het Coronavirus - COVID-19 - te beperken. Ook wij wensen in deze omstandigheden op de juist manier bereikbaar te zijn voor jullie.

Lees meer

Slim (ver)bouwen, levenslang comfort

03 Maart 2020

Een nieuw huis bouwen of een bestaand huis kopen en verbouwen is een belangrijke stap. Voor veel mensen is het dan ook de grootste investering van hun leven. En iedereen streeft daarbij hetzelfde doel na: levenslang comfort, afgestemd op jouw noden. Daarbij is duurzaam bouwen niet meer weg te denken. Dat zien we ook dit jaar op Batibouw.

Lees meer

Ondanks afschaffing van de woonbonus keldert verkoop niet: sinds Nieuwjaar liggen investeerders op de loer

18 Februari 2020

Er worden in Vlaanderen nog altijd veel huizen en appartementen gekocht. Dat blijkt uit cijfers van de notarissen voor de eerste zeven weken van dit jaar. De kopers blijken vooral investeerders te zijn die de woning dan willen verhuren.

Lees meer

Wijk in de kijker: de Tuinwijk in Meise

04 Februari 2020

Net buiten het dorpscentrum van Meise - in de schaduw van de Plantentuin - ligt de Tuinwijk. Het is hier aangenaam wonen dankzij de ruime bouwpercelen en het groen dat de wijk omringt. Toch ben je van hieruit snel in Brussel of Antwerpen.

Lees meer

Vlaamse regering waarschuwt voor valse controleurs van rookmelders

15 Januari 2020

Sinds 1 januari 2020 zijn rookmelders verplicht in alle Vlaamse woningen. In de media werd afgelopen dagen melding gemaakt van mensen die van deur tot deur gaan en beweren deze verplichting te controleren. De Vlaamse minister van Wonen Matthias Diependaele roept op aandachtig te zijn en altijd om een legitimatie te vragen.

Lees meer

Waar moet jouw woning in 2020 aan voldoen?

07 Januari 2020

Een nieuw jaar dat betekent weer heel wat nieuwe regels die ingaan. En de straffen voor niet naleven worden strenger. Ben je niet in orde, dan riskeer je in het ergste geval dat je woning onbewoonbaar wordt verklaard. Zeker voor verouderde woningen is er nog werk aan de winkel. We zetten voor jou de belangrijkste veranderingen op een rij.

Lees meer

Is het dak van jouw huurwoning voldoende geïsoleerd?

16 December 2019

Wie een huis of appartement verhuurt, moet het dak van die woning voortaan voldoende isoleren. Wat je moet weten...

Lees meer

Wijk in de kijker: Houtem in het groen

27 November 2019

In de Vlaamse rand – op een boogscheut van het Brusselse centrum – liggen nog groene pareltjes verscholen. Eén van die parels is Houtem, een deelgemeente van Vilvoorde.

Lees meer

Vlaamse rush op leningen door afschaffen woonbonus: 80 procent meer hypotheken afgesloten

15 November 2019

Doordat de woonbonus volgend jaar verdwijnt, zijn er vorige maand 80 procent meer woonleningen afgesloten in Vlaanderen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons