Nieuws

Coronavirus: de impact van de lockdown op het leven van mede-eigenaars

01 Juli 2020

Hoe bewaar je afstand je dierbaren en professionele relaties? En wat met onze algemene vergaderingen? De veiligheidsmaatregelen in verband met corona hadden een grote impact op onze mede-eigenaars en beheerders. Hoe houd je je aan deze richtlijnen? Vanaf wanneer kunnen we algemene vergaderingen opnieuw organiseren?

Lees meer

Eigenaar van een appartement? Hoog tijd om Copper syndicus te leren kennen.

26 Juni 2020

Als eigenaar van een appartement hoor je ongetwijfeld wel eens spreken over de syndicus of ‘de syndic’. Maar, wie is dat? Laten we ons even voorstellen. Bij Copper Syndicus staat een gepassioneerd en ervaren team van professionele beheerders voor je klaar. Onze klanten kennen ons voor onze persoonlijke aanpak. Wat mag je nog van ons verwachten?

Lees meer

Afspraken en plaatsbezoeken zijn opnieuw mogelijk

11 Mei 2020

Goed nieuws! Onze deuren zijn opnieuw geopend voor afspraken en plaatsbezoeken. Voorlopig enkel op afspraak. Uiteraard nemen we daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen. Jouw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers blijven prioritair.

Lees meer

Hoe bereid je je woning voor op verkoop?

24 April 2020

Huizenjagers op zoek naar een nieuwe thuis scannen door een enorm aanbod en klikken alleen op woningen die hen verleiden. Daarom geven we jou enkele handige tips & tricks waarmee je jouw appartement aantrekkelijker en vlotter verkoopbaar maakt. Met een paar kleine aanpassingen kan je al een groot verschil maken.

Lees meer

Een woning aankopen in coronatijden: wat kan en wat niet?

21 April 2020

Een woning (ver)kopen, daar komt heel wat bij kijken. Als vastgoedmakelaar staan we je daarin bij, ook nu het coronavirus de hele sector op zijn kop zet. De maatregelen om het virus in te dijken – die voorlopig gelden tot 3 mei – zorgen voor heel wat vragen en onduidelijkheid. We zetten de belangrijkste vragen en antwoorden voor jou op een rij.

Lees meer

Wijk in de kijker: de Borgt, een levendige volkswijk

12 April 2020

Vlak bij Vilvoorde aan de rand van het kanaal ligt de volkswijk Borcht of Borgt. De mensen zijn het na al die jaren nog altijd niet eens over de schrijfwijze van de oudste dorpskern van Grimbergen. Wel staat vast dat hier ooit een burcht heeft gestaan. De burchtheuvel ligt er nog altijd en de straatjes van het dorp kronkelen er als vanouds omheen.

Lees meer

Slim (ver)bouwen, levenslang comfort

03 Maart 2020

Een nieuw huis bouwen of een bestaand huis kopen en verbouwen is een belangrijke stap. Voor veel mensen is het dan ook de grootste investering van hun leven. En iedereen streeft daarbij hetzelfde doel na: levenslang comfort, afgestemd op jouw noden. Daarbij is duurzaam bouwen niet meer weg te denken. Dat zien we ook dit jaar op Batibouw.

Lees meer

Ondanks afschaffing van de woonbonus keldert verkoop niet: sinds Nieuwjaar liggen investeerders op de loer

18 Februari 2020

Er worden in Vlaanderen nog altijd veel huizen en appartementen gekocht. Dat blijkt uit cijfers van de notarissen voor de eerste zeven weken van dit jaar. De kopers blijken vooral investeerders te zijn die de woning dan willen verhuren.

Lees meer

Wijk in de kijker: de Tuinwijk in Meise

04 Februari 2020

Net buiten het dorpscentrum van Meise - in de schaduw van de Plantentuin - ligt de Tuinwijk. Het is hier aangenaam wonen dankzij de ruime bouwpercelen en het groen dat de wijk omringt. Toch ben je van hieruit snel in Brussel of Antwerpen.

Lees meer

Vlaamse regering waarschuwt voor valse controleurs van rookmelders

15 Januari 2020

Sinds 1 januari 2020 zijn rookmelders verplicht in alle Vlaamse woningen. In de media werd afgelopen dagen melding gemaakt van mensen die van deur tot deur gaan en beweren deze verplichting te controleren. De Vlaamse minister van Wonen Matthias Diependaele roept op aandachtig te zijn en altijd om een legitimatie te vragen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons