Nieuws

Wat zijn de nieuwe regels omtrent fysieke algemene vergaderingen?

30 Juni 2021

In het elan van de versoepelingen van de coronamaatregelen komt er meer ademruimte voor evenementen en dus ook voor de algemene vergaderingen. Vanaf 25 juni mogen fysieke algemene vergaderingen terug plaatsvinden met een maximum van 100 aanwezigen.

Lees meer

FAQ: covid-maatregelen voor algemene vergaderingen

30 Juni 2021

Hoe worden algemene vergaderingen gehouden in coronatijden? Vanaf wanneer mogen ze terug fysiek georganiseerd worden? Gelden er nog versoepelingen? Onze juridische dienst heeft een FAQ opgesteld met de belangrijkste antwoorden op uw vragen.

Lees meer

Tegen wanneer moeten we een EPC voor gemeenschappelijke delen hebben?

31 Mei 2021

In Vlaanderen moet u normaal tegen 2022 een EPC-certificaat voor de gemeenschappelijke delen opmaken. Omwille van de coronacrisis zal echter gewerkt worden met een fasering en krijgen kleine en middelgrote gebouwen meer tijd.

Lees meer

Copper Syndic Hot News: KB coronawet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

09 Maart 2021

Corona-update: Het nieuwe koninklijke besluit omtrent de verlenging van de maatregelen werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Lees meer

Copper Syndic achter de schermen: ontdek onze nieuwe legal manager.

23 Februari 2021

Voortaan helpt ons syndicusteam u niet alleen meer met het financieel, (verzekerings)technisch en administratief beheer van jullie mede-eigendom, maar ook met het juridisch beheer. Door het aanwerven van onze nieuwe medewerker is nu ook de juridische dienst van Copper geboren. Wilt u weten wie onze nieuwe aanwinst achter dit departement is?

Lees meer

Verlenging versoepelde maatregelen voor het organiseren van algemene vergaderingen.

19 Februari 2021

Verlenging van de versoepelde maatregelen: niet dringende schriftelijke vergaderingen worden voorlopig uitgesteld.

Lees meer

Veiligheidsmaatregelen op kantoor, tijdens plaatsbezoeken en algemene vergaderingen

01 December 2020

Onlangs besliste het Overlegcomité over de coronamaatregelen tot zeker 15 januari. Door de heropflakkering van Covid-19 moeten we extra voorzichtig en behoedzaam blijven. Om het overzicht te bewaren zetten we de geldende maatregelen nog eens op een rij.

Lees meer

Coronavirus: de impact van de lockdown op het leven van mede-eigenaars

01 Juli 2020

Hoe bewaar je afstand je dierbaren en professionele relaties? En wat met onze algemene vergaderingen? De veiligheidsmaatregelen in verband met corona hadden een grote impact op onze mede-eigenaars en beheerders. Hoe houd je je aan deze richtlijnen? Vanaf wanneer kunnen we algemene vergaderingen opnieuw organiseren?

Lees meer

Eigenaar van een appartement? Hoog tijd om Copper syndicus te leren kennen.

26 Juni 2020

Als eigenaar van een appartement hoor je ongetwijfeld wel eens spreken over de syndicus of ‘de syndic’. Maar, wie is dat? Laten we ons even voorstellen. Bij Copper Syndicus staat een gepassioneerd en ervaren team van professionele beheerders voor je klaar. Onze klanten kennen ons voor onze persoonlijke aanpak. Wat mag je nog van ons verwachten?

Lees meer

Afspraken en plaatsbezoeken zijn opnieuw mogelijk

11 Mei 2020

Goed nieuws! Onze deuren zijn opnieuw geopend voor afspraken en plaatsbezoeken. Voorlopig enkel op afspraak. Uiteraard nemen we daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen. Jouw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers blijven prioritair.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons