Diensten

Copper conciërge

Breng je woning op de markt met een gerust hart

Copper Conciërge is de zorgeloze manier om je woning vlot en voor de beste prijs te verkopen door ze optimaal klaar te stomen voor bezoekende huizenjagers.

 

 

 

 

 

 

 

Bereid je woning voor op verkoop

Door de jaren heen heb je van je woning een echte thuis gemaakt. Je hebt de kamers ingericht naar je eigen smaak. Met leuke spullen in en op de kasten en aan de muur gaf je het geheel een persoonlijke touch. Maar… nu je de woning wil verkopen, is het tijd om door een andere bril kijken. De bril van de bezoekende huizenjager.

Elke potentiële koper heeft zijn eigen smaak en probeert zich in te beelden hoe het is om in jouw huis of appartement te wonen. Dat is vaak niet gemakkelijk. Iemand die je huis wil kopen, zal zich bijvoorbeeld sneller storen aan een beschadiging in de muur, een likje verf dat ontbreekt of misschien die onafgewerkte plinten in de slaapkamer. Het is dan ook belangrijk om hun fantasie op hol te brengen. Daarbij helpen we hen graag een handje.

 

Copper conciërge begeleidt je van A tot Z

De meeste mensen houden van een gezellige, lichte sfeer in huis. Die kan je op heel wat manieren creëren. Met een grondige poetsbeurt. Door te spelen met de inrichting en hier en daar leuke decoratie, een paar planten of een mooie geurkaars te plaatsen. Door opnieuw te schilderen en kleine herstellingen uit te voeren. Ook een onderhoudsbeurt van je tuin doet wonderen. De lijst van kleine to do’s groeit al snel. 

Je Copper-makelaar helpt je bepalen met welke ingrepen je de grootste meerwaarde creëert. Door te werken met professionals garanderen we een kwaliteitsvolle uitvoering van herstellings- en opfrisklussen. En, onze vastgoedstylisten zorgen voor de finishing touch die je woning helemaal klaar maakt voor verkoop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons