Diensten

Stap voor stap naar een succesvolle verkoop

Correcte waardebepaling
Om je positie als verkoper te versterken en voldoende kandidaten aan te spreken, is een juiste prijszetting van bij de start uitermate belangrijk. Na een grondig bezoek ter plaatse zorgen we voor een professionele waardebepaling van jouw eigendom.


 
Professioneel dossier samenstellen
Voor de verkoop van een woning heb je heel wat documenten nodig. We verzamelen alle nodige wettelijke documenten voor jouw dossier. Indien nodig maken we ook een afspraak voor de elektrische keuring en EPC-meting van je eigendom.

 

Verkoopmethode bepalen
Transparantie en duidelijkheid voor alle betrokken partijen biedt de meeste garantie op succes. Daarom bespreken we eerst met jouw de prijs, de tijdspanne voor de verkoop en de eventuele onderhandelingsmarge. Daarna bepalen we de meest geschikte verkoopmethode: welke middelen zetten we in en wanneer? Die keuze maken we op basis van de doelgroep voor jouw eigendom.


 
Je woning klaarmaken voor verkoop
Een eerste indruk maak je maar één keer... Samen bekijken we hoe we jouw woning extra in de verf kunnen zetten om ze aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Daarbij krijg je advies van onze vastgoedstylisten. Tot slot komen we langs om professionele foto’s te maken.

 
 
Persoonlijke bezichtigingen
Onze eigen medewerkers organiseren de bezoeken en geven kandidaat-kopers een professionele, individuele rondleiding. Uiteraard ook in het weekend.

 
 
Persoonlijke opvolging
Na elk bezoek krijg je feedback van ons. Hoe reageerde de kandidaat-koper? Wat waren de positieve en minder goede punten? Is de bezoeker van plan een bod uit te brengen? Op basis van deze feedback bekijken we de mogelijke pistes voor de verdere verkoop.


 
Prijsonderhandelingen
Kopers zijn steeds beter geïnformeerd over de prijzen van vastgoed. Door onze prijszetting op basis van een professionele schatting kunnen we de prijs van jouw eigendom rationeel verdedigen.

 
 
Ondertekening
Een bod zetten we zo snel mogelijk op papier. Bijkomend vragen we kandidaat-kopers om een aan- en verkoopbelofte te ondertekenen. Vervolgens stellen we een compromis op dat we te goedkeuring versturen naar jouw notaris en de notaris van de koper. Zodra we een akkoord ontvangen, nodigen we jullie uit voor de ondertekening bij ons op kantoor. Ook bij het verlijden van de notariële akte kan je op onze steun rekenen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons