Copper verzorgt jouw vastgoed


In 2006 zag Copper Real Estate het levenslicht. Sindsdien hebben we onze activiteiten in de Brusselse rand stevig uitgebouwd zodat er altijd een ervaren, professioneel team voor je klaar staat. We staan je bij met raad en daad bij de verkoop, aankoop en/of verhuur van jouw pand of bouwgrond.


Onze makelaars hebben kennis van zaken en houden de vinger aan de pols van wat leeft op de lokale vastgoedmarkt. Zo ben je zeker dat je de beste prijs krijgt voor jouw woning.

 

Hoe we dat doen?

Marketing op maat is de sleutel. Met subtiele ingrepen presenteren we jouw woning optimaal voor verkoop. Je ontvangt vrijblijvend advies van onze vastgoedstyliste en met professionele foto’s zetten we de kwaliteiten van je huis maximaal in de verf.


Je krijgt bovendien toegang tot ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers, zowel online als offline. We spreken voor jou de juiste mensen aan met gerichte (digitale) advertenties.

 

Meer dan een vastgoedmakelaar

Bij Copper Real Estate gaan we verder dan kopen en verkopen, huren en verhuren. Onze blik is gericht op jouw toekomst. Ben je op zoek naar een betrouwbare syndicus die het dagelijkse beheer van jouw residentie of appartementencomplex op zich neemt? Zoek niet verder! We helpen je met plezier en met de nodige expertise.


Of, zie je het groter en wil je investeren in vastgoed? Onze experts geven je vakkundig advies in vastgoedplanning en helpen je levenslang je vastgoedactiviteiten beheren en uitbouwen.

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

 

 

OVER COPPER

Ons vastgoedkantoor is het geesteskind van Frank Van der Perre en Eddy Vancoppenolle. In 1996 gingen zij samen in zee en startten met activiteiten als bank en onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Na tien jaar volgden de activiteiten als vastgoedmakelaar en in 2012 zag de syndicus-afdeling het levenslicht.

Sinds 2017 biedt Copper Financial Management ook Financiële Architectuur aan. Onze financiële architecten bekijken samen met jou hoe je jouw inkomen, vermogen, pensioenen en nalatenschap optimaliseert zodat je jouw dromen kan waarmaken.

Tot op vandaag hanteert Copper Financial Management in al deze activiteiten de visie waarmee Frank en Eddy van start gingen: in vertrouwen handelen met klanten om langetermijnrelaties op te bouwen en te onderhouden.

Volg ons

 

Nieuws

Ondanks afschaffing van de woonbonus keldert verkoop niet: sinds Nieuwjaar liggen investeerders op de loer

18 Februari 2020

Er worden in Vlaanderen nog altijd veel huizen en appartementen gekocht. Dat blijkt uit cijfers van de notarissen voor de eerste zeven weken van dit jaar. De kopers blijken vooral investeerders te zijn die de woning dan willen verhuren.

Lees meer

Wijk in de kijker: de Tuinwijk in Meise

04 Februari 2020

Net buiten het dorpscentrum van Meise - in de schaduw van de Plantentuin - ligt de Tuinwijk. Het is hier aangenaam wonen dankzij de ruime bouwpercelen en het groen dat de wijk omringt. Toch ben je van hieruit snel in Brussel of Antwerpen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons